Open atelierroute ‘Kunst aan huis’ editie 2020

Buitenplaats Molenwei heeft een druk seizoen achter de rug met vele leuke zomerevenementen en omdat ik een aantal keer naar een voorstelling geweest ben en Vicky weet dat ik een hobbyschilder ben, vroeg zei mij om een aantal Stompwijkse kunstenaars te benaderen voor de expositie op de Molenwei tijdens de Open Atelierroute Leidschendam Voorburg van Kunst aan Huis in het weekend van zaterdag 26 en zondag 27 september. Vanaf 11.00 uur tot 17.00 is iedereen welkom om onze schilderijen, foto’s en andere kunstwerken te komen bekijken. De ruimtes zijn Coronaproef ingericht en er is zelfs een drive through route voor de auto’s zodat mensen zo min mogelijk hoeven te lopen, dus ook mensen die wat moeilijker ter been zijn, kunnen langskomen. Er zijn diverse ruimtes, de hooibarg, de stal, de silo, de loods , de werkplaats en de tipi tent die gebruikt worden als tentoonstellingsruimte. Er zijn drankjes en wat lekkers te koop, maar neem gerust je eigen biertje, wijntje , lunch of picknick mee, er zijn toiletten en er komt muziek. Omdat het zo kort dag georganiseerd moet worden is nog niet alles bekend, maar het wordt een kennismaking met Stompwijks talent. Wil je nog meedoen, neem dan contact op met Vicky v.d. Krog(contact@buitenplaatsmolenwei.nl) of met mij ( ria.luiten6@gmail.com). Misschien lukt het nog om erbij te kunnen zijn.

Kom gezellig langs, het is vlakbij en de toegang is gratis. Geniet mee van onze hobby, deze keer niet in eigen huis, maar op de Molenwei.

Ria Luiten