Kerst is in aantocht…..

Beste dorpsgenoten, op zondag 19 december a.s. is er weer de traditionele kaarsjesmiddag. Het Parochiekoor laat van zich horen, maar natuurlijk ook het eigentijdse koor EMS is van de partij. Uiteraard ontbreekt ook dit jaar fanfare Juliana niet. Net als voorgaande spelen we een aantal kerstliederen samen, maar ook brengen we ieder apart een kerstliedje ten gehore. Wat dacht u van: Komt allen tezamen of Nu zijt wellekomen, ook de herdertjes komen ons met een bezoek vereren. We hopen ook dat het een witte kerst gaat worden, dat brengt wat extra de kerstsfeer naar boven. De kaarsjesmiddag vindt zoals gewoonlijk plaats in de Laurentiuskerk te Stompwijk. De kerk is open om 15.30 uur, zodat we om 16.00 uur kunnen beginnen. We hopen dat jullie allemaal komen. Namens de organisatie, tot dan.