Hek alweer kapot gereden

kapot gereden hek

Hek alweer kapot gereden

Vorige week maandag 29 september j.l. tussen 18.00 en 21.30 uur is voor de zoveelste keer ons tuinhek aan de Dr. van Noortstraat 28, tegenover de Huysitterbrug, compleet kapot gereden door een vrachtwagen, zie bijgaande foto.

Ook voor de zoveelste keer zonder achterlaten van persoonsgegevens of enige blijk van compassie voor de veroorzaakte schade en bijbehorende ellende van aangifte doen, achterhalen van getuigen, claims indienen bij politie en verzekering etc.

Het is nu de 3de schade aan het hek in iets meer dan een jaar tijd en in de afgelopen 7 jaar is de totale schade aan tuin en hek opgelopen tot meer dan

€ 25.000! Het mag duidelijk zijn dat we het nu meer dan zat zijn. De gemeente -verantwoordelijke voor wegbeheer- doet helemaal niets, politie staat kennelijk machteloos en kan of wil geen gedegen onderzoek instellen naar dit misdrijf. Ja, doorrijden na een aanrijding is een misdrijf, ook al is het ‘maar’ een tuinhek.

Gelukkig krijgen wij veel steunbetuigingen van omwonenden, maar het blijft ellende, en het mag duidelijk zijn dat het nu meer dan genoeg geweest is. Er gaat actie ondernomen worden, er wordt allereerst een klacht neergelegd bij de nationale ombudsman en verdere gerichte actie zal zich duidelijk laten zien.

Bij deze willen wij ten eerste vragen of er iemand is geweest die een vrachtwagen tegen ons hek heeft zien rijden op 29 september j.l. Ten tweede, wie wil er mee doen met gerichte actie tegen de enorme overlast van het vrachtverkeer. Samen staan we sterker.

Graag email voor reacties naar tedterburg@gmail.com.

Alvast bedankt.’

Met vriendelijke groet,

Ted ter Burg en Linda Broekhuizen, Dr. van Noortstraat 28