Beste Blaasbalgenfans

Ik wil het jaar nog niet afsluiten want we zitten nu eind september, ook al lijkt het met deze temperaturen wel midden zomer. Tijdens het festival in IJsselstein werden De Blaasbalgen eerste en met een totaal nieuwe set was dit een hele grote prestatie. Er is kei en kei hard gewerkt in de winter dus wij waren hier heel blij mee. Tijdens het Nederlands kampioenschap in Bemmel werden De Blaasbalgen derde, en verloren wij van een Zweedse en een Nederlandse kapel. Tijdens het festival in Nootdorp werden De Blaasbalgen wederom eerste en werd er gewonnen van een zwaar deelnemers veld.
Nu het volgende,
Wij roepen alle fans wederom op om ons te komen aanmoedigen in Loosduinen 4 oktober a.s. Ook hier zijn weer 13 goede kapellen aanwezig en zullen de verwach tingen weer hoog gespannen zijn. Het evenement wordt gehouden in Winkel centrum Loosduinen en begint om 10.30 uur. Er is een optreden op het hoofd podium waar ook de jury zal staan en De Blaasbalgen zullen daar om 15.05 uur moeten optreden. De rest zal dweilend door het winkelcentrum gebeuren. Om 16.45 uur begint de finale en zal de prijs uitreiking zijn. De volgende kapellen zullen mee doen met dit gezellige festival:
* Kap Nah uit Den Haag
* Laphethemokis uit Dordrecht
* Bende van Trigt uit Delft
* Les Mizerables uit Weerselo
* De Buskes uit Tilburg
* Prometoeters uit Loosduinen
* De Hazenoten uit Veghel
* Band zonder maat uit Delft
* De Schuimkoppen uit Oosterhout
* De Gatenbloazers uit Gouda
* Bloasvandersokken uit?
* De Blaasbalgen uit Leidschendam

Wij hopen op de steun van een ieder want mede door uw aanwezigheid is het gelukt om dit jaar wederom het maximale eruit te halen. Tot 4 oktober !!!!!!!!!!!!!!!!!

Vriendelijke groeten, Michel Guldenmundt
www.deblaasbalgen.nl