Dank en Groeten

Vanmiddag, maandagmiddag, ben ik de ziekenhuizen binnen gegaan en diverse medeparochianen bezocht. Een van de bezoeken was bij Diaken Peters in het L.U.M.C. In dat ziekenhuis verblijft hij al 2 weken en heeft diverse onderzoeken en behandelingen gehad en hij hoopt toch in een van de komende weken naar huis te mogen om daar verder op krachten te komen. Hij is nog onder diverse behandelingen en onderzoeken, maar hij kan tot op heden alleen fluisterend praten, omdat één van de stembanden geraakt is en de andere stemband op halve kracht kan werken en dat maakt ook iemand vermoeid. Hij vroeg of ik de parochianen van Stompwijk de beste groeten wilde overbrengen en allen wil danken, die de beste wensen en groeten naar hem gestuurd hebben. Volgende week zullen we verder verslag doorgeven. In het Elisabeth ziekenhuis heb ik mevr. Develing bezocht vanuit de Stompwijkse parochie. Zij hoopt op 3 aderen, die drie verstopte hartaderen gaan vervangen. We hebben haar het allerbeste toegewenst en hopen dat het waarheid wordt wat wij allen haar toewensen en wel van harte. Groeten en gezondheid.

B.v.d.Plas, pastoor