Herfstwandeling

Herfstwandeling Wassenaars landgoed.

Op zondag 5 oktober verzorgt Jos Orleans namens de Stichting Bomen Over Leven een wandeling op het prachtige landgoed Rust en Vreugd in Wassenaar. Het thema is: herfst. Helaas is het landgoed niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers en worden honden niet toegelaten. Aangeraden wordt, bij nat weer stevig en vooral waterdicht schoeisel aan te trekken vanwege de gesteldheid van het terrein. Deze herfstexcursie duurt ongeveer twee uur. Deelname is gratis en aanmelden niet nodig. Tip: neem uw persoonlijke Plantkaart mee of vraag een exemplaar aan de gids.

Start: om 13.00 uur van de parkeerplaats hoek Menkenlaan/van Ommerenlaan in Wassenaar, dus niet aan de Houtlaaningang! Het landgoed is ook bereikbaar met bus 190 vanuit den Haag. Kosten: een vrijwillige bijdrage ten behoeve van de natuurprojectenrekening van de Stichting Bomen Over Leven bij de ASN Bank onder vermelding van: gift, is welkom op bankrekeningnummer 898014352 van de Stichting Bomen Over Leven, postbus 7124, 2701 AC Zoetermeer. Met het saldo dat zich aldus vormt, wil de stichting natuurprojecten financieel mede mogelijk maken. Te denken valt aan de aanplant van jonge bomen en struiken, maar ook het behoud van oude, waardevolle bomen.
Op de website van de stichting: www.bomenoverleven.nl vindt u op de pagina actueel het laatste nieuws van de Stichting Bomen Over Leven. Tevens kunt u een abonnement nemen op de gratis digitale nieuwsbrief Natuur Net Nieuws en voor kinderen van 6 tot 12 jaar Natuur Net Nieuws Junior. Ook kunt u meedoen aan de inspirerende landelijke campagne Kijken naar bomen, waarmee prachtige prijzen te winnen zijn.