Bardancing Orion

Vast “happy hour“!!!
Kon je deze zondag toch gewoon het eerste uur dat we geopend waren, voor 1 euro tje een biertje of een frisje halen. Ja, ja, hij was er weer hoor, het vrolijke uurtje, en we gaan er gewoon mee door. Want ook aanstaande zondag krijg je van 19.00 uur tot 20.00 uur voor € 0,50 een biertje of fris en hoef je maar € 1,50 te betalen voor smirnoff of climax. Geen geld dus! En ik zou er maar van profiteren want na achten betaal je 2 keer zo veel.
Als het “happy hour” afgelopen is gaan we altijd lekker verder met feesten. Afgelopen zondag was het ook weer raak, de mega drukte in Orion houdt aan en volgens ons heeft iedereen het altijd naar zijn zin. Het was vrijdag trouwens “dichte deuren party”. Dat had natuurlijk te maken met het feit dat we aanstaande vrijdag de deuren weer open gooien.Kom dan alstublieft even kijken hoe gezellig Orion wel niet is. Je kan de school of werkweek weer besluiten met een super gezellige avond in Orion. We gaan om 21.00 uur open.

De ontknoping, en laatst race in de formule 1.
We gaan nog een keertje dit seizoen op groot scherm laten zien wat de mannen van de formule 1 kunnen. Twee weken geleden kreeg het publiek in Orion een zeer spectaculaire race te zien. We konden met zijn allen waarnemen dat de Duitser Michael Schumacher alweer een grandprix achter zijn naam schreef. Kimmi Raikonnen zorgde er voor dat het ongekend spannend blijft in de strijd om het W.K.. De race wordt verreden in Japan. Daar in Japan ligt het circuit van Suzuka. Ja, Japan, een paar uurtjes eerder dus. Let op : de start is om 6.00 uur al. Nou heeft u dus als trouwe bezoeker van Orion twee keuzes, of je gaat op tijd naar bed en vroeg eruit, of je moet na het stappen in een keer door. Waarom niet?!! Half 6 worden de deuren van de ook om 6.00 uur gezelligste bardancing geopend.

Nou dat was het dan. We zeggen tot vrijdag en daarna tot zondag.
Veel geluk deze week en de mazzel.
Gegroet, Het bestuur van Orion