Beste Blesruiters

Voor de ruiters en amazones was het zondag de dag van De Blesruiters cross. Als organisatie hielden we de adem in voor het weer en het veld. Maar er was zon, het veld zag er goed uit, de hindernissen waren s nachts nog even gewassen en de deelnemers waren op tijd aanwezig. We konden op tijd (om 9 uur precies) van start. Het volledige programma kon, voordat de menners arriveerden, netjes binnen de tijd met 2 starts per deelnemer worden afgewerkt. Nog even de uitslagen.

* Categorie Paarden hoog: 21 deelnemers
1e prijs: Jill van Velsen,
2e Marleen v.d. Geer,
3e Mariska Langeveld
4e Nicole Lugtigheid, Eric Bos en Marije Zuidhoek.

* Pony’s hoog: 5 deelnemers
1e prijs: Mirjam Verhork

* Paarden laag: 4 deelnemers
1e prijs: Chaira de Groot

* Pony’s laag: 11 deelnemers:
1e prijs Natasja Luk
2e prijs Kimberley Bierhuis.

U ziet het onze jeugd gaat het maken. De volledige uitslag nemen we op in de Ruif. Volgende week; de uitslag van de derde onderlinge wedstrijd en de clubkampioenen van de menners. Zo dat was het weer voor deze week.

De groeten van Piet van der Mespel (secr)