Vooruit kijken

A.s. zondag viert Mevr. Zuidgeest van Uffelen haar 80e verjaardag. De dankbaarheid leggen wij voor God neer in de viering op zondag 12 oktober om 11 uur in de Laurentiuskerk. Bij die gelegenheid zingt de Parochiekoor, want dankbaarheid is een prachtige eigenschap en die moeten we vieren en hoog aanslaan. Op zondag 19 oktober is er weer dankbaarheid in de Laurentiuskerk en wel voor het 40 jarig huwelijk van het echtpaar Emmans en Henny van der Ploeg Schrader. Wij kennen deze 2 mensen al vanuit mijn vorige parochie en wel in Noordwijkerhout. Ook dat vieren wij en daarvoor heeft zich het Herenkoor bereid verklaard de liederen te zingen. Het is maar een weet. Dankbaarheid bij terugkijken en vieren wat er te vieren is als je een pracht leeftijd gegeven is en ook vieren als het je gegeven is om samen lange tijd door hetzelfde leven te gaan. Tot dan.

B.v.d.Plas, pastoor