Bardancing Orion

Vol Orion kijkt laatste race formule 1
Ja, ja het was zondag alweer de allerlaatste race van dit seizoen. We hebben dit seizoen net als de afgelopen paar jaar alle races die de mannen van de formule reden, live uitgezonden op groot scherm. Het was vanaf het eerste moment heel erg spannend en dat is het gebleven. De races werden door veel mensen in Orion gekeken. Je kon dit seizoen voor elke race een poule invullen waarbij je de eerste 8 coureurs die de finish haalden moest voorspellen. Het ingelegde geld was dan voor de winnaar. Ook was er dit jaar dan voor het eerst het Orion champions manager spel. Bij dit spel kon je via het internet een team van 2 coureurs, een set banden, motor en een merk auto kopen. En zo kon je elke race punten verzamelen. De stand van deze poule werd tot nu toe elke week in de dorpsketting geplaatst maar de eindstand niet want die kun je binnenkort horen. We zullen binnenkort op een vrijdagavond de prijzen van deze poule uitreiken aan de winnaars. Ook kun je je deze avond inschrijven voor het Stompwijkse kartkampioenschap. Maar alle informatie over deze avond zal spoedig volgen in ons stukje in de Dorpsketting.
O ja Schumacher werd dankzij zijn achtste plek afgelopen zondag wereld kampioen. Barrichelo won de race en Jos Verstappen heeft besloten dat hij het volgend jaar maar een jaartje met zijn vouwfiets probeert.

Nu komt het wel heel dichtbij!!!!!
Natuurlijk de Beachparty!. Aanstaande zaterdag kan je echt weer helemaal uit je dak gaan. Op het tropische strand van Orion, zal de heerlijke muziek en frisse drankjes voor een supersfeertje zorgen. De kaarten zijn al zeer lang uitver kocht dus zal het op de beachparty lekker druk zijn. Kom allemaal in korte broek, t shirt, bikini, zwembroek, badpak en/of iets anders zomers. En vergeet vooral je hawaai slinger niet. Om 21.00 uur zijn we geopend kom op tijd hé?!!

Zondag`s vrolijk uurtje erg in trek!!
Elke zondag, dus ook aanstaande zondag heeft onze Stompwijkse bardancing een vrolijk uurtje. Happy hour van 19.00 uur tot 20.00 uur, tussen die tijd betaal je maar € 0,50 voor je frisje of je biertje. Je kan dan ook een heerlijk Smirnoffje of Climaxje halen, maar daar betaal je ook al zo`n kleintje prijsje voor van € 1,50. Goud toch?!!

We willen jullie graag een hele fijne week wensen. Veel groeten en tot zaterdag en zondag.

Het bestuur van Bardancing Orion