BEZOEK

* Vanavond hebben we bezoek gehad van de drie redactieleden van de jeugdpagina, waarvan we vorige week de eerste bladzijde gepubliceerd hebben. Drie geïnteres seerden (Jeffrey Jacobs, Sanne van Vliet en Sabine Westerman) die even om een hoekje meegekeken hebben om het kunstje af te kijken. Hoe vullen we het blad, hoe delen we de pagina’s in, wie drukt er, wie telt en vouwt er. Hoe gaat dat dan? Ze kunnen trouwens nog wel wat reacties gebruiken op hun prijsvraag. Ik kreeg de indruk dat ze het wel gezellig vonden.

* Volgende week krijgen we opnieuw bezoek. Nu van wethouder Houtzager, die ook wel eens wil weten wat wij hier nu eigenlijk doen. Ik moet zeggen dat het ons goed doet, om een belangstellende reactie van de kant van de gemeente te krijgen.

* Verder heeft deze week Thea bezoek van haar kersverse kleindochter Emilie. Dus als u een glimmend trotse oma door het dorp ziet paraderen, dan is zij dat. Emilie is op 29 september geboren en weegt precies 3000 gram en is 48 centimeter. Die informatie waren wij u nog verschuldigd.

Redactie Petra