Een geslaagde grap

Het was denk ik bedoeld als een grap, maar aan de vele reacties erop achteraf toch nog een geslaagde! Iedereen die de moeite gedaan heeft om mij te feliciteren heel erg bedankt!!! Ook speciaal aan Jan de Jong voor zijn “cadeau”; daar was ik weer mooi mee gered. En beste dames en heren weet u het nog van de Nederlandse belangenvereniging van hobbydierhouders? Het is weer eens gebleken dat er nodeloos veel dieren gedood zijn en vele mensen verdriet is aangedaan tijdens de vogelpestepidemie. De hobbydieren moesten worden geruimd terwijl wilde en halfwilde vogels en ook bepaalde vogelrassen en postduiven van ruimen uitgezonderd waren. Wat helpt dat dan als er nog vogel pestgevoelige dieren rondlopen? Je hoeft zelf geen dieren te hebben; Wordt donateur: www. Hobbydierhouder.nl. Denk ook eens als u uw Sinterklaasletter op zit te peuzelen aan de vele zielige paarden en ezels in India, Jordanië, Pakistan en Egypte. Zij moeten ontzettend hard en onder erbarmelijke omstandigheden werken, vaak ondervoed. Stompwijk is een paardendorp en de ezels kunnen daar ook nog wel bij. Dus steun eens het Brooke Hospital for Animals voor verbetering van hun leefomstandigheden en gratis diergeneeskundige hulp. Kijk eens, als u naar de dokter gaat, naar de folders in de wachtkamer. Alvast een fijne Sinterklaas gewenst en: Het moet iedere dag dierendag zijn en ook niet alleen voor uw hond, kat of paard.

Groetjes van Marjolein de dierenvriendin