Kerstpakketten Actie

De kerstpakketten actie hier in Stompwijk voor de gezinnen van de 4 dorpen in Roemenie die de S.K.R. dit jaar gaan bezoeken, is een enorm succes geworden. Mensen uit Stompwijk, Stompwijkers die elders wonen en een stichting uit Leidschendam hebben er samen voor gezorgd dat er 321 kerstpakketten vanuit Stompwijk op 6 november a.s. meegaan met het hulptransport naar Roemenie. Ook in de plaatsen Waddinxveen, Zevenhuizen en Moerkapelle heeft de S.K.R. zich ingezet voor deze actie. Het beoogde aantal was 626 (het aantal gezinnen van die dorpen in Roemenie). Omdat deze actie, zeker ook in Stompwijk, zo’n groot succes werd, heeft men besloten om er nog eens 150 pakketten bij te maken en wel voor gezinnen die op en nabij de vuilnisbelt van Sibiu wonen en werken. Wat zullen die mensen daar blij mee zijn. En gelooft u mij maar, het zijn kerstpakketten die ze ongeveer op 12 november krijgen uitgereikt, maar de inhoud van de pakketten haalt de kerst zeker niet.
Iedereen heel erg bedankt voor het vullen van de kerstdozen, voor hun giften (zodat wij ze konden vullen), voor hun aanmoediging, ook vanaf de preekstoel.
De S.K.R. Maakt met deze actie weer 775 gezinnen blij en dat moet een ieder toe ’n fijn gevoel geven.

Theo van der Meer

Ps. Afgelopen zaterdag hebben we weer 4 trailers geladen en er staan er nu al 8 gereed. De laatste 7 worden deze week geladen om dan op donderdag 6 november om 16.00 uur richting Roemenie te vertrekken. Wij gaan ze zeker uitzwaaien.