Najaarsconcert

Alle bezoekers van het najaarsconcert van vorig jaar weten het vast nog wel: Sinterklaas was uitgenodigd, maar helaas kon hij niet aanwezig zijn. Hij moest nog voorbereidingen treffen voor de pakjesavond. Wel heeft Sinterklaas ons toen deelgenoot gemaakt van de herinneringen die hij aan de muziekstukken van Fanfare Juliana had. Ook dit jaar heeft Fanfare Juliana opnieuw een uitnodiging voor het najaarsconcert verstuurd aan Sinterklaas. Als antwoord op deze brief kregen wij het volgende antwoord:

Lieve leden van Fanfare Juliana

Heel hartelijk bedankt voor jullie uitnodiging,
Ik heb het programma bekeken en moet zeggen: dat is pas swing!
Zoals jullie weten zou ik heel graag komen,
Maar op 16 november, zal ik pas in Stompwijk aan komen stomen.
Eerst wil ik dan alle kinderen nog even zien
En aangezien dat er toch wel meer zijn dan tien
Ga ik het niet redden om om half drie in de kerk te zijn
Al doet het mij toch wel pijn.
Het thema: “Juliana pakt uit!”
Jullie kennende wordt dat een fantastisch geluid!

Veel succes met dit concert en ik hoop dat er alsnog veel publiek zal zijn!

Sinterklaas

Zoals jullie kunnen lezen, zal Sinterklaas dus helaas niet aanwezig kunnen zijn op het najaarsconcert van Fanfare Juliana. Om ouders, opa’s en oma’s de kans te geven om én met de kinderen naar Sinterklaas te gaan én ons concert bij te wonen, hebben wij besloten de start van het concert een half uur te verlaten. Fanfare Juliana Pakt Uit, begint nu om 15.00 uur. Om ongeveer 15.45 uur zal er een pauze gehouden worden waarin koffie en thee wordt geschonken. Na deze pauze bent u ook nog van harte welkom om ons concert bij te wonen.

Met vriendelijke groet, Fanfare Juliana

P.S.
Eerder stond vermeld in de jaarkalender dat de uitvoering van het jeugdorkest van Fanfare Juliana zou plaatsvinden op 21 november, maar dit is nu een week later, op 28 november. Op woensdag avond om 19.00 uur in het dorpshuis. Wilt u meer informatie over de fanfare bel dan Kees Jansen 0715803205 of mail naar fanfarejuliana@hotmail.com.