Onderzoek naar tevredenheid leners

BIBLIOTHEEK ONDERZOEKT TEVREDENHEID LENERS

In de periode van 3 tot en met 22 november aanstaande houdt Bibliotheek Leidschendam Voorburg een gebruikerstevredenheidsonderzoek. Dit onderzoek is ontwikkeld door de Vereniging Openbare Bibliotheken. De bibliotheek wil onder andere graag weten wat leners en bezoekers vinden van de collectie, de openingsuren, het personeel en de service. In de eerste drie weken van november worden in de drie locaties van de bibliotheek leners en bezoekers benaderd met het verzoek een aantal vragen schriftelijk te beantwoorden. De uit komsten van de enquête zullen een belangrijke rol spelen bij de beleidsplannen van de bibliotheek. De resultaten zullen ook worden vergeleken met andere bibliotheken in den lande. Begin januari 2004 wordt de eindrapportage van de Bibliotheek Leidschendam/Voorburg verwacht.