Bardancing Orion

Wereldkampioen paaldansen in Orion.
Nee die kampioensschappen worden niet in Orion gehouden maar……
Wie afgelopen week de krant opensloeg, of naar de tv keek (Barend en van Dorp), is het vast niet ontgaan. Onze paaldanseres Denise Mulder heeft afgelopen week het WK paaldansen gewonnen. Eerder won ze al het NK, maar nu heeft ze dus ook het wereldkampioenschap op haar naam geschreven. Deze Denise hebben wij twee keer uitgenodigd om bij ons te komen paaldansen. Daar waren alle mannen en vooral Jan van Vliet erg blij mee. We weten dus wel dat we geen amateur hebben zien dansen.

Vrijdag: Goed feestje
“Gezellig man vrijdag!!!”. Lekker druk veel mensen en vooral dát is natuurlijk ook erg belangrijk, de gezellige mensen. Het was ook wel een keertje tijd voor een vrijdagje open. Er zaten natuurlijk tussen de vorige en deze keer dat we open waren, 3 de deuren blijven dicht party`s tussen. Het verhaal deed de ronde dat we wel even nog een keer de kampioen paaldansen naar Orion zouden halen, jullie weten zeker niet wat ze nu KOST!!!!!. Dat we afgelopen vrijdag avond weer een heerlijk avondje Orion achter de rug hebben, betekent helaas wel dat we aanstaande vrijdag moeten kijken of we het ergens anders gezellig kunnen maken. Wat we natuurlijk ook kunnen doen is: ons sparen voor zondag, zodat het zondag een nog groter feest wordt dan normaal. Zou dat kunnen???

Over zondag hoeven we eigenlijk niks meer te zeggen het blijft superrrr!!! Wel kunnen we jullie melden dat we hebben besloten maar weer eens een vrijwilligers feest te organiseren. Hierover is nog weinig bekend maar als het zo ver is zie je de uitnodiging van zelf wel verschijnen. Het vrijwilligers feest organiseren we niet ieder jaar, maar alleen als we denken dat het weer een keer nodig is. Dus denk je genoeg te doen voor Orion houdt dan de brievenbus goed in de gaten.

Nou, we hebben nog één ding en dat is dat je even extra oplettend moet zijn, want het kerstfeest komt er over minder dan 2 maandjes aan. Zo’n vier weekjes van te voren begint de kaartverkoop en bij het vorige feest waren de kaarten al na één avondje Orion uitverkocht. En het kerstfeest zou je natuurlijk niet willen missen. Meer info volgt nog. Oké, dat was het dan alweer wat betreft de info over Orion. Een hele fijne week en tot zondag.

Mazzel, het bestuur van Orion.