WIFI Internet

Onlangs hoorde ik via een collega over iSwitch (WIFI, draadloos internet). In de dorpsketting van 20 oktober stond een oproep voor ADSL. Zelf wil ik ook graag sneller internetten. Ik begreep echter dat ADSL alleen wordt aangesloten bij 325 aanmeldingen. Dat lijkt mij in Stompwijk niet snel te realiseren. WIFI internet klinkt daarom wel interessant. Is er iemand die hier al verstand van heeft of hier meer over weet? Neem dan even contact met me op.

Het voordeel is dat al bij 125 aanmeldingen een netwerk wordt aangelegd. WIFI internet wordt nu aangeboden door iSwitch. Zie hieronder de informatie van hun internet site: www.iswitch.nl . Op 1 juni 2003 is iSwitch begonnen met het realiseren van gebieden in Nederland waaronder een aantal wijken in Eindhoven en waar geen breedband voorhanden is.

Wat is iSwitch?
iSwitch is een internet access provider die middels een draadloos medium toegang verschaft tot razendsnel internet. Draadloos internet is sneller dan ADSL of Kabel en wel tot 100x sneller dan een analoge telefoonlijn en dat tegen vaste maandelijk se kosten. iSwitch richt zich in eerste instantie voornamelijk op zakelijke oplossingen, zoals bedrijfsterreinen waar geen breedbandige mogelijkheden bestaan. Echter voor de particulieren markt bestaat de mogelijkheid om ook een dorp of stadswijk te voorzien van draadloos internet. Zijn er meer dan 125 definitieve aanmeldingen dan kunt u genieten van iSwitch.

Met vriendelijke groeten,
Hans van der Meer, Dr. van Noortstraat 1C, e mail: jwvdm@hetnet.nl