Mist nou niemand zijn hond?

Afgelopen weekeinde lag er aan het Oosteinde een doodgereden hond; blauw grijs met witte lange staart, harig, een vrouwtjeshond (soort boerenfox). Misschien aan uw aandacht ontsnapt? Mensen houdt uw hond aan de lijn of op uw erf, want er wordt hier geen rekening gehouden met overstekende dieren, gezien het aantal doodgereden katten, vogels en zelfs dus een enkele hond. Afgezien van het feit dat het verschrikkelijk is voor het dier zelf is Stompwijk nog steeds een dorp in de polder. Schapen zijn doodsbang voor honden die loslopen en wist u dat er zelfs koeien zijn die een hond aanvallen en zelfs kunnen doden? Geloof mij; je wordt knap ziek van het zien van doodgebeten of aangevallen schapen en van doodgereden dieren. Hopelijk was dit dus een incident. Ik heb hem begraven en dat was niet leuk.

Marjolein, de dierenvriendin.

P.S. Vinden jullie het ook zo lang duren, die opknapbeurt van de Hoge Brug? Nou, ik word er zo langzamerhand niet goed van!!