Stompwijk 92 op internet

Na een intensieve voorbereiding is afgelopen zaterdag, op de vrijwilligersavond van Stompwijk 92, de internetsite van Stompwijk 92 geopend.De pagina is te vinden op het volgende adres:

www.Stompwijk92.nl

Op de pagina kan iedereen (leden en/of niet leden allerlei informatie vinden over onze vereniging, neem de proef op de som en kijk zelf maar. De pagina is echter nog niet af. Graag willen wij de internetpagina verder aanvullen met foto’s, stukjes en actuele informatie. Heeft u nog digitale foto’s, of stukjes in uw bezit, die in aanmerking komen voor de internetsite dan kunt u deze e mailen naar internet@stompwijk92.nl. Ook als u een stukje wilt schrijven voor de site, tips of ideeën heeft dan kunt u ons daar erg blij mee maken.
Wij zijn bijvoorbeeld nog op zoek naar:
* Een stuk historie over handbal, voetbal of binnensport;
* Links naar internetpagina’s die u uw sportvrienden niet wilt onthouden;
* Teamfoto’s van de jeugdteams van de afdeling voetbal.
Is er iemand die een paar keer op zaterdag wat foto’s wil schieten????
Ons doel is om van de internetsite een actuele informatiebron te maken en daar gaat een boel (vrije) tijd inzitten. Natuurlijk steken wij de handen graag uit de mouwen, maar een paar helpende handjes zullen zeer welkom zijn. Heeft u toevallig zulke handjes, schroom niet en neem snel contact met ons op. Wilt u meer weten dan kunt u dit ook e mailen.

De internetcommissie