Open avond CDA

CDA organiseert open politieke avond over integratie

Op maandag 24 november a.s. om 20.30 uur houdt het CDA Leidschendam/Voorburg voor alle belangstellenden en leden een open avond met als thema: “ intergratie, ook een uitdaging voor onze gemeente!”. De politieke bijeenkomst wordt gehouden in de Kruisheuvelkerk, burgemeester Roeringlaan 6 in Leidschendam. Alle belangstellenden zijn welkom.
Het thema immigratie en integratie staat hoog op de landelijke politieke agenda. Wie zich hier wil vestigen moet actief deelnemen aan de samenleving, de taal leren en zich bewust zijn van de Nederlandse normen en waarden. Respect, tolerantie en het bestrijden van discriminatie zijn essentieel om de samenhang in onze maatschappij te behouden. Dat geldt voor Nederland, dat geldt ook voor Voorburg en Leidschendam. Het CDA nodigt een ieder uit over dit boeiende en actuele thema mee te denken en te praten. Als gastsprekers zijn uitgenodigd de heer Piet Post, oud rector van het Niels Stenstencollege in Utrecht en momenteel rector van Esloo Nootdorp. En ook de heer Peter Cuyvers, oud stafmedewerker van de Nederlandse gezinsraad en thans directeur van adviesbureau Family Facts. Zij zullen o.a. ingaan op de problematiek rond allochtone jongeren en aan de hand van feiten en cijfers een soms verrassend beeld geven van de realiteit.
De bijeenkomst zal a.s. maandag 24 november worden gehouden in de Kruisheuvelkerk in Leidschendam. Vanaf kwart over acht is iedereen van harte welkom en staat de koffie klaar.

Inlichtingen:
* Piet Bregman, voorzitter CDA Leidschendam/Voorburg, tel 070 3276129
* Atze Dijkstra, secretaris CDA Leidschendam/Voorburg, tel 070 3868953