Bardancing Orion

De mega party`s komen er weer aan!!!
Aan het einde van de maand december zullen we het jaar zo als gebruikelijk mega feestend afsluiten met de Oud en nieuw party. Dit feest zal een half uur na het knallen van alle kurken losbarsten. Met deze party zal niet alleen Orion geopend zijn, maar ook het Dorpshuis. Het mooie van dit feest is dat de entree geheel gratis is. Dus met oud en nieuw kom je natuurlijk even naar Orion om al je dorpsgenoten een gelukkig nieuw jaar te wensen.
Wat je eind december ook zeker niet mag missen is: het gourmetten met de familie op eerste kerstdag. Máááááááááááááárrrrrrr… daarna om een uurtje of negen ren je natuurlijk zo snel als je kan naar Orion. Je hebt dan een kaart bij je voor dit feest en dan komt het helemaal goed. Die kaarten zijn aanstaande zondag te koop in Bardancing Orion. Voor maar € 5, heb je al een kaart voor de KERSTPARTY. Bij het vorige grote feest waren de kaarten al na een avondje Orion weg. Dat kan nu natuurlijk gewoon weer gebeuren kom dus daarom echt aanstaande zondag naar Orion. Anders heb je niet zo`n gave kerst als degene die we een kaart hebben, hoor. Ook dit jaar hebben we weer een band kunnen regelen. De band die dit jaar op de planken zal staan heet Insane deze leuke band speelt op een zeer goede manier covers uit de hele top 100. Kortom, een best bandje op een heel mooi feest, zorg dat je het niet mist.
Vrijdagje dicht, vrijdagje open, vrijdag je dicht, vrijdagje………………………OPEN!!!
Aanstaande vrijdag opent ons Orion zijn luiken, deuren, ingang, hoe je het ook wil noemen. We gaan gewoon open en we zorgen er voor dat je een heel fijn avondje hebt. Deze avond zal in tegenstelling tot de zaterdag niet gratis zijn. Zaterdag is het vrijwilligersfeest waar iedereen, mits hij/zij een uitnodiging heeft (!), geheel op onze kosten zichzelf mag laten gaan. Even weer helemaal uit je dak. Maar spaar je voor de zondag, want dan zal je ten eerste wel móeten omdat je er anders niet bij bent met kerst, en ten tweede mag je dan ook weer van onze gezelligheid gebruik maken.
Fijne week en misschien tot vrij , zater en zondag. De groeten.
Het bestuur van Orion