Da’s Kras

Al geruime tijd ontvangt de redactie het blad ‘Kras informatie voor senioren’ dat wordt uitgegeven door de Stichting Welzijn Ouderen Leidschendam. Nu de Norah geopend is en het een stuk minder druk is op weg naar de ‘Schuitejager’ is het misschien een idee om met liefhebbers onderling daar wat meer te gaan buurten. De donkere dagen voor kerst kunnen hierdoor enigszins in meerdere opzichten verlicht worden.
Op maandagochtend staat de deur open voor yoga en ’s middags is er soos ‘De Zwaan’.
Op dinsdag is er ook yoga, sjoelen en Engelse les.
Op de 1e en 3e woensdag van de maand is er bloemschikken.
Elke woensdagochtend staan de deuren open van “De Schuitejager” voor tekenen/schilderen en s middags kunnen liefhebbers klaverjassen, jokeren en rummikubben. De openingstijden zijn dan van 13.00 tot 16.30 uur. Volgende week is er het sinterklaasfeest en ook met kerst en oud en nieuw zijn er speciale middagen.
Op donderdag wordt er gebridged en zijn er computerlessen.
Op vrijdag is er oudergymnastiek en zingt het seniorenkoor en kan ook er ook getekend en geschilderd worden.
Op zondag is er ‘koffie uurtje’en elke 1e en 3e zondag van de maand wordt er bingo gespeeld.
Bel voor meer info over bovengenoemde activiteiten tel. 070 3202800
Er is daar ook een internetcafé, dat doordeweeks elke dag geopend is. Er kan met begeleiding maar ook zonder begeleiding geinternet worden van 9.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 17.00 uur. Er moet wel minimaal één dag van te voren telefonisch een afspraak gemaakt worden, zodat uw tijd ingeroosterd kan worden. (070 3202800).Er kan een korte internetcursus gevolgd worden. 4 Wekelijkse lessen van een uur kost € 16,00. Indien begeleiding gewenst is, reserveer dat ook even van te voren, via bovenstaand telefoonnummer. Er gaat een wereld voor u open.
Redactie Petra