Stompwijkse Gaanders op bezoek bij buren

Afgelopen zaterdag zijn De Gaanders op bezoek geweest bij de Leidschendamse carnavalsvereniging De Damzwabbers. Er was daar afgelopen zaterdag een Prinsenbal, dit betekent dat de nieuwe prins en page bekend worden gemaakt aan het publiek. Dit jaar zal Prins Ronald I het Zwabberdamse rijk gaan besturen, zijn page Marjolijn zal hem vergezellen samen met Opper Hans. Het motto voor Leidschendam is dit jaar “Vlieg er eens uit”. Ook handig voor de Stompwijkse groepen die ook meedoen in Leidschendam met de optocht, om op dit motto in te spelen. Naast De Gaanders waren er nog andere carnavalsverenigingen, onder andere ´De Leutloggers´ uit Vlaardingen, ´De Hutspotten´ uit Leiden, ´De Deilknotsen´ uit Wassenaar en ´De waddewokkels´ uit Waddinxveen. De polonaisestoet, die door al deze carnavalsverenigingen en de bezoekers werd gemaakt, vormde een lange rij door het partycentrum. Voor foto´s van deze avond kan u altijd even langs surfen op WWW.DEGAANDERS.NL, maar ook voor informatie over de komende feesten kan u altijd een kijkje nemen op de site.
Cockie, als je de sleutels van je fiets zoekt, dan moet je bij Rogier zijn, en het zadel is in het bezit van René, op het moment van schrijven.
PR commissie C.V. De Gaanders