Kaarten voor kerst!!!

De Sint is het land weer uit gevaren en heeft daarbij de verlanglijstjes aan de kerstman over gegeven. Dus de kerstbomen kunnen opgetuigd worden. Ook bij onze gezellige bardancing zal de komende twee weken alles in het teken van het kerstfeest staan. Op het kerstfeest dat op eerste kerstdag gehouden wordt, zal in het door ons gehuurde dorpshuis de band Insane spelen. Deze band speelt op een zeer goede, gezellige en sfeervolle wijze covers uit de gehele top 100. Een hele goede band dus. We zijn op de 25e december natuurlijk niet alleen maar boven open. Nee, Orion gooit het beneden ook open want daar blijft het het gezelligst. Alles word dus deze twee weken helemaal klaar gemaakt voor de KERSTPARTY. Voor deze party heb je echter wel een kaartje nodig. Nu is de kaartverkoop twee weken geleden ingegaan en heeft volgens ons nog niet iedereen dat kaartje voor maar € 5, gekocht. De kaarten zijn echter wel bijna op en het zou toch zonde zijn als je dit feestje moest missen.
De deuren gaan op 25 december vanaf 21.00 uur open en dan mag dus iedereen die wel een kaartje heeft kunnen bemachtigen naar binnen (hebben die ff geluk).
Orion goed bezig
Afgelopen vrijdag is Orion zeer goed bezig geweest. We hadden natuurlijk een Sintparty kunnen houden. Maaaaaaàààààààrrrrrrrr we dachten nou eens een keer aan de familie van onze bezoekers. Met Kerst kunnen onze bezoekers natuurlijk niet lang bij de familie blijven zo ook met oud & nieuw en Pasen. Dus dachten wij dan gunnen we de familie ook eens een lekker avondje met onze bezoekers. En hielden we de deuren helemaal gesloten. We denken wel dat ze het bij ons gezelliger hadden gehad. Hahaha geintje joh!!
Dat we afgelopen vrijdag op pakjesavond gesloten waren betekent dus dat we aanstaande vrijdag wel vanaf 21.00 uur open zijn. Komt allen!!!
Zondag
Afgelopen zondag zijn we er wel weer allemaal keihard tegenaan gegaan, zingen, dansen en feesten alles was kompleet. Wel hebben we gemerkt dat meezingen met Franssie Bouwer een beetje gaat vervelen hoor.
Oké nog een laatste keertje: kom zondag nou maar dat kaartje voor Kerst halen. En kom dan wel op tijd want het vrolijke uurtje op het gezellige avondje Orion geldt nog steeds. Dat vrolijke uurtje bestaat uit hele lekkere drankjes die je voor hele goedkope prijsjes kunt halen, van 19.00 uur tot 20.00 uur. Gaaf he?!!
Tot slot nog iedereen gefeliciteerd met onze toekomstige koningin en bij deze nodigen wij haar over precies 15 jaar uit om haar verjaardag in Orion te komen vieren. Veel plezier tot zondag, geluk en dag.
Het bestuur van Orion