Gaanders laten zuiderlingen een poepie ruiken!!

Afgelopen zaterdag 13 december zijn de Gaanders, met een bus naar Berkel Enschot (dichtbij Tilburg) geweest om aanwezig te zijn op de feestavond van C.V. De Vatten bieren. Deze avond had de naam ´Proms of Carnaval` en was in de sfeer van blaas orkesten en drumbands. Op deze avond waren ook de Blaasbalgen aanwezig, welke `De Motivatie´ van De Vattenbieren ontvin gen, dit is een soort oorkonde voor de pres taties die de Blaasbalgen het afgelopen jaar geleverd hebben. De Blaasbalgen kregen de beentjes van de Prins en Page en de raad van elf van de grond en de polonaise was weer een feit. Het was bijzonder om aanwezig te zijn als carnavalsvereniging op deze avond. De prins en page van bijvoorbeeld Tilburg komen niet naar deze gezellige avond, omdat zij de ´wel edelen´ worden genoemd en op deze avond andere zaken te doen hebben. Wij als enige carnavalsvereniging van boven de grote rivieren hebben ons bijzonder vermaakt en we hebben ons niet laten kennen. Of juist wel want naast de welbekende lange polonaise werd de befaamde roeivereniging ook nog even voorge steld, alvast een goede training voor de feest week in februari. Het roeien is in Stompwijk ook meer bekend dan in het zuiden, waardoor de Gaanders vooral zelf op de grond zaten en het voor moesten doen voor de Brabo´ers. Voor foto´s en meer informatie over de Gaan ders kan je altijd langs surfen op de site van de Gaanders, www.degaanders.nl. De jongste fo to´s zijn inmiddels alweer op de site geplaatst.

PR commissie De Gaanders