Gevraagd gevraagd gevraagd gevraagd

gevraagd    gevraagd    gevraagd    gevraagd

Ook dit jaar doet de Hobbyclub weer mee met de actie schoenendoos!! Op 1 november a.s. houden we een open avond voor alle kinderen van de basisschool. Iedereen is die avond van 18.30 tot 19.45 uur welkom in de bovenzaal van het Dorpshuis om een doos te komen versieren.

We willen zoveel mogelijk dozen maken en vullen. Het zou fantastisch zijn als heel Stompwijk daaraan mee doet. De dozen worden door de kinderen versierd en daarna gevuld met spulletjes. De ingezamelde dozen worden met vrachtauto’s gebracht naar kinderen die zoveel minder hebben dan wij. Ook u kunt ons helpen deze kinderen blij te maken!!!

Heeft u nog schoenendozen en/of artikelen over die we kunnen gebruiken om de dozen te vullen? Denk bijv. aan schriftjes, pennen, potloden, gummen, zeepjes, kammen, tandenborstels, tandpasta, stickers, kleine speeltjes, etc. Heeft u iets wat we kunnen gebruiken dan komen wij het graag ophalen of kunt u het afgeven in het dorpshuis tussen 18.30 en 19.45 uur of op Dr van Noortstraat 73 bij Anneke van Bemmelen, tel. 071-5804172.

Groetjes van de Hobbyclub