Stompwijk 92 – HARO

Stompwijk ‘92 – HARO

Afgelopen zaterdagavond 22-10 stond HARO op het programma. Van tevoren was al duidelijk dat de meiden van HARO hard spelen en dat onze meiden dus vol aan de bak moesten. Wat ook altijd lastig is dat HARO hars gebruikt. En voor spelers die dat niet gebruiken is dat vooral in het begin erg wennen. De eerste paar ballen gingen standaard naar de grond en dat maakt het HARO wel wat gemakkelijker. Deze wedstrijd was besloten om met een 6-0 verdediging te spelen. Het eerste doelpunt van HARO viel dan ook pas in de 6e minuut van de wedstrijd. De verdediging stond goed! Aanvallend ging het ook niet slecht, er werden kansen gecreëerd en de kansen werden ook goed benut. HARO speelt normaal gesproken op een snelle aanval, maar er werd goed op tijd teruggezakt zodat de snelle aanval onderbroken kon worden. Fysiek zijn de meiden van HARO allemaal erg sterk, en helemaal bijhouden in de score dat lukte dan ook niet. De ruststand was 13-8 in het voordeel van HARO. Na een peptalk in de rust ging Stompwijk er weer met volle kracht tegenaan. Verdedigend ging het ook de tweede helft niet slecht. Ook aanvallend werden er nog steeds kansen gecreëerd, helaas werden de kansen niet goed afgemaakt waardoor HARO toch in de score wat kon uitlopen. De eindstand is dan ook 22-12 geworden. Maar nogmaals, het was zeker geen slechte wedstrijd. Iedereen heeft gevochten tot het einde. Ga zo door meiden!