Handbalverslag Velo 2 – Stompwijk92 1

VELO 2 – Stompwijk ’92 1

Vandaag stond voor ons de eerste wedstrijd van het binnen seizoen op de planning. We begonnen met veel moed, na de donderdag ervoor een goede oefenwedstrijd gespeeld te hebben. Het uurtje extra slaap kwam goed van pas, want de wedstrijd begon al om 11:00 in Wateringen.

We begonnen niet goed en kwamen al snel 3-0 achter. Het duurde lang voordat iedereen in de wedstrijd zat, niemand begon scherp. Gelukkig kregen we daarna wel wat ballen langs de reusachtige keeper in het doel. VELO liep ondertussen wel verder uit, ze schoten veel vanaf afstand over onze 6-0 verdediging heen. Bij ons lukte dit niet, te veel hoge schoten en te veel op de keeper. Hierdoor was de ruststand 14-6.

Na een donderpreek van Mike begonnen we vol goede moed aan de 2e helft. Laag schieten was vooral de boodschap, aangezien er langs komen er niet echt in zat, moesten we het van de 9-meter schoten hebben. VELO liep in het begin niet verder uit, en wij kropen langzamerhand dichtbij. Eindelijk gingen er wat lage ballen in en ook de cirkel werd goed benut. Hierdoor werd de tussenstand 17-11 en kregen we hoop. Op dat moment kregen we een paar keer achter elkaar 2 minuten tegen, dit zorgde er voor dat VELO weer kon uitlopen. Ondanks 2 doelpunten in ondertal gescoord te hebben, mocht het niet baten en verloren wij deze wedstrijd met 25-15.

Dit seizoen spelen we bijna alle thuiswedstrijden op zaterdagavond. Aanstaande zaterdag 3 november spelen wij om 20:00 onze eerste thuiswedstrijd. Ondanks het verlies hebben we heel veel zin in deze wedstrijd en gaan we knallen! Wij hopen dat jullie ons allemaal komen supporten naar de eerste overwinning van dit seizoen! Na de wedstrijd is de kantine open om gezellig een drankje met z’n allen te doen, hopelijk tot dan!