Kinderkoor “De Regenboog”

 

Hallo Kids uit Stompwijk.

Ook dit jaar willen wij er op 24 december met het kinderkoor weer een hele leuke muzikale Kerstviering van gaan maken. We hebben inmiddels genoeg aanmeldingen dus gaan we weer starten met de repetities.

De eerste repetitie is dinsdag 20 november van 15.30 – 17.00 uur. (Dit in verband met kennismaking, uitleg en kopiëren van de teksten) Daarna iedere dinsdag van 15.30 – 16.30 uur. We willen nog wel even benadrukken dat het heel belangrijk is dat je er iedere repetitie bij bent!

Kinderen die al eerder hebben meegedaan weten natuurlijk nog wel hoe het werkt, en kunnen hun eigen repetitie map  met alle Kerstliedjes meenemen. Alle nieuwkomertjes hebben een ringband map nodig voor de teksten. Natuurlijk krijgen jullie die teksten weer van ons. Laten we er ook dit jaar weer met z’n allen een hele speciale Kerstviering van maken.

Groetjes Gerda en Marian, tel: 0629320018