Dorpstournooi volleybal

Stompwijk ’92

Dorpstoernooi volleybal

Save the date: 27 januari 2013

Het hoogtepunt van 2013 zal al in januari worden bereikt. Het dorpstoernooi volleybal van Stompwijk ’92 valt vroeg volgend jaar. Trommel je collega’s bij elkaar. Klop aan bij je buren, bel je familie, vrienden en kennissen. Ga lobbyen onder de leden van je schaats-, schaak-, klaverjas-, paardrij-, vis- of duivenvereniging en meld je aan!!!

Het dorpstoernooi Volleybal zal plaatsvinden op zondag 27 januari a.s

Deelname is gratis. Er is echter één voorwaarde aan verbonden. Als je inschrijft moet je er wel zijn. Je behoeft geen lid te zijn van Stompwijk ’92 om mee te mogen doen.

Het heeft de voorkeur om je als team (6 spelers) aan te melden. Als je geen team kunt vinden en toch graag mee wilt doen, neem dan contact op met Marcel Bocxe. Ik ga proberen van alle individuele spelers één of meer teams te vormen.

De samenstelling van de teams wordt vrijgelaten; gezien het recreatieve karakter van het dorpstoernooi gaan we ervan uit, dat ieder zijn best zal doen een team samen te stellen dat zowel uit dames als heren zal bestaan en waarin niet uitsluitend ervaren volleyballers zullen spelen; we zullen geen teams op basis van de teamsamenstelling uitsluiten van deelname, maar het inzetten van recreatie- en/of jeugdspelers wordt zoals altijd extra beloond !!!

Alle teams moeten voor enkele wedstrijden een scheidsrechter en teller leveren. Dat mag ook iemand uit het team zijn.

Aanvang: ca. 11.00 uur; einde ca. 16.00 uur

Altijd gezellig en er zijn niet alleen prijzen voor de winnaars !!

Iedereen kan zich (als team of individueel) aanmelden. Wij verzoeken belangstellenden om je zo snel mogelijk in te schrijven.

Je kunt contact opnemen met:

Marcel Bocxe: 071 – 5809270, of marcel@bocxe.eu

Herman v.d. Loos: 015 – 3101338