Activiteiten januari – februari

 

Katholieke Bond van Ouderen te Stompwijk

 

Bekendmaking van de prijswinnaars

In januari worden zoals gewoonlijk weer een aantal mensen, die punten verzameld hebben met klaverjassen of rummicub spelen, met een attentie beloond. Ook de 3d kaartenmakers worden niet vergeten en worden in het zonnetje gezet. De klaverjassers die dit keer een prijs toebedeeld krijgen zijn: voor de hoogste score.

1e Toos de Bruin                           85678 pnt                                      2e Cor van Oosten                          85170 pnt

3e Annie Olijhoek                          82886                                            4e Jan Groenewegen                       82484

5e Ciska van Bohemen                 82238                                             6e Riet Olyhoek                               82015

7e Bep van Rijn                            81982                                             8e Hetty de Wit                                81699

9e Joop van Rijn                          81679                                              gemidd. Theo Duyvestein                 79519

Loterij prijs Ria van Dijk              75618

Bij de rummicub spelers werden de volgende mensen verrast: Ina van Rijn, Nel Hoogervorst en Coby van der Geest waren de gelukkigen.

3d kaartenmakers: Mevr. Van Lieshout, Greet Daleman, Lien Roeling en Rosina Hilgersom hebben bij loting de attenties in dank aanvaard.

Hartelijk gefeliciteerd namens het bestuur met de attenties en de nog steeds gezellige sfeer in de zaal. Mocht u interesse hebben en zoekt u een gezellige ontspannen bezigheid, kom gewoon vrijblijvend is langs voor het proeven van de sfeer en gezelligheid. Tien tegen een dat u de volgende keer weer van de partij bent. Wij zijn een club van 50 plussers die het u naar de zin willen maken en wat voor u willen betekenen, de koffie staat klaar.

Senioren Carnaval 

Dinsdag 12 februari storten de senioren van Stompwijk en omgeving zich weer in een dolle middag leut en gein. Wij zijn op die datum door de Gaanders uitgenodigd om daar aan deel te nemen, dit geldt voor alle Stompwijkers. Voor de goede orde: u hoeft geen lid te zijn van wat voor vereniging dan ook, alle 50+ers zijn vanaf 13.00 uur welkom in Het Blesse Paard. Mogelijk herkennen wij elkaar niet, dit vanwege uw prachtige kostuum. Haal dus uw klerenkast maar leeg, want we staan er dit jaar gekleurd op. Het blijkt uit de hedendaagse gebeurtenissen, dat het thema geheel op de senioren van toepassing is, al gaat blauw wel de boventoon voeren.

 

Namens het bestuur veel plezier, we Gaan – ders voor