Beatz

Bardancing Beatz

Afgelopen weekend waren wij 2 maal geopend, dit was op de vrijdag en de zondag.

Op de vrijdagavond hadden wij `Tuintje Party`. De tent was in een gehele tuin omgetoverd en er waren gietertjes verkrijgbaar aan de bar. De dj`s mixten de beste `beatz` aan elkaar en iedereen ging compleet uit hun dak! Het was een mooie avond, het was gezellig druk en iedereen had het erg goed naar zijn zin. Helaas komt aan elke avond een einde, zo ook aan deze avond. Met een tevreden gevoel verlieten onze gasten de bardancing, en stond de volgende dag het ZZ toernooi weer voor de deur.

Op deze zaterdagavond stond de wedstrijd (BEATZ vs NOAD) op het programma. Na een fantastische wedstrijd waarin vooral veel werd gelachen, eindigde het voor ons in een positieve uitslag van: 8-1. Onze NOAD vrienden werden bedankt en na afloop nuttigden we gezamenlijk een drankje.

Op de zondag waren de deuren om 19.00 uur weer wagenwijd geopend. Na een gezellige avond waarin gezellig gedanst en gesjanst werd, was het einde in zicht, het weekend werd weer mooi afgesloten in de bardancing.

Vrijdag 8 februari (Carnavals avond)

Vrijdag 8 februari is het al weer zover: Carnavalsavond in Bardancing Beatz. Net als elk jaar zullen we ook dit feest weer vieren gezamenlijk met de Gaanders! Dit feest is geheel gratis en de deuren zullen rond 21.00 uur weer wagenwijd openstaan.

Daarnaast is de kaart verkoop van ‘Apres Ski’ in volle gang, dit feest is altijd snel uitverkocht dus wees er snel bij want de kaarten vliegen over de toonbank en zijn maar € 5,-. Op = Op!!  

Agenda:

Vrijdag 8 februari Carnavalsavond

Zaterdag 9 februari Carnavalsoptocht

Vrijdag 22 februari Mexican Night

Zaterdag 9 maart Apres Ski party (Met Dj Kicken) kaarten € 5,-