Op naar de 3e ronde van de Nationale Voorleeswedstrijd 2013

voorlezenOp naar de 3e ronde van de Nationale Voorleeswedstrijd 2013!!

Afgelopen zaterdag was het dan zover en vertrokken we naar Rijswijk voor de 2e ronde van de Nationale Voorleeswedstrijd. Auto vol en goeie zin! Het was allemaal heel erg leuk georganiseerd en we werden warm onthaald. Leuk voor de kids die met gezonde spanning direct werden meegenomen door de organisatie. Het publiek nam alvast plaats in het theater, om na ongeveer een kwartier alle deelnemers onder luid applaus “binnen” te halen.

Op het programmaboekje stond Gina als laatste dus dat zou nog wel even duren. Alle deelnemers deden het allemaal heel goed en wisten binnen een paar minuten het publiek mee te voeren in hun verhaal. Rond 16.00 uur verliet de jury de zaal en was het afwachten. Na ongeveer een kwartier werd het spannend…de jury verscheen met de oorkondes en iedere deelnemer kreeg zeer lovende kritiek. Na een korte stilte werd duidelijk dat het niet uitmaakt hoelang je soms moet wachten want Gina werd uitgeroepen als winnaar en gaat naar de kwartfinale van de Nationale Voorleeswedstrijd.

Lieve Gina. Super gedaan!! Wij zijn heel trots op jou en wensen je heel veel sux6 op 13 maart!! Wij bedanken Terri, Kimberley en Sharona voor hun support! ’t Was heel gezellig met jullie meiden!

Dikke kus van Oma, Mama en Henry