Concert in de Laurentiuskerk 14 april

willy caron

Concert in de Laurentiuskerk 14 april

Het Willy Caron Muziektheater treedt 14 april a.s op in de Laurentiuskerk in Stompwijk. U krijgt een wervelende show van bekende melodieën door koor en solisten, onder begeleiding van pianist Wim van der Geest. Veel volksliederen uit binnen- en buitenland. En ook musical en enkele geestelijke liederen staan op het repertoire. Door medewerking van enkele Stompwijkse leden kunt u dit concert komen bekijken en beluisteren. De functie van dit concert is dubbel: mensen kennis laten maken met mooie muziek en met mooie kerkgebouwen. Er is een pauze met koffie en thee, en een vrije gift na afloop. Dit alles staat onder de bezielende leiding van dirigent Loes van Croonenburg.

Iedereen is van harte welkom om 14.30 uur in de H. Laurentiuskerk.