We Will Rock You

fanfare

We Will Rock You

Wat was het een feest, afgelopen maandag! Terwijl DJ Rowin voor wat muziek zorgde, stroomde de zaal al vol. Na een opwarmer van de Hekking B Band, speelde de fanfare een aantal stukken, met als hoogtepunt natuurlijk de spetterende samenwerking met de beide bands tijdens Proud Mary.

Ook tijdens de optredens van eerst de Hekking B Band en daarna Fool Speed Ahead waren er een aantal interessante samenwerkingen. Orkestleden op saxofoon en piano speelden mee tijdens een aantal nummers van de Hekking B Band. Ook bij Fool Speed Ahead’s cover van Ring of Fire waren er twee orkestleden te horen, op trompet dit keer. Bij ons is de samenwerking erg goed bevallen en wij geloven dat u, als publiek, er ook van genoten heeft.

Ook nadat de live muziek afgelopen was, bleef het feest goed aan de gang, dankzij de muziek van DJ Rowin. Tot de laatste minuut, om een uur of twee, is het erg gezellig geweest. Helaas moest de volgende ochtend alles weer opgeruimd worden, maar ook dat hebben we overleefd. Nu is het tijd om alvast na te denken over volgend jaar.

De avond was niet mogelijk geweest zonder onder andere Beltmusic en Winter Audio Service (licht en geluid), Peet  en Angelique van Leeuwen (auto en aggregaat), Stompwijk 92, DJ Rowin en natuurlijk u allen. Bedankt allen, voor een onvergetelijke avond en hopelijk tot volgend jaar!