Stompwijkse verschalkt doelman van Feyenoord

Ankie

 Tijdens het tweede internationale D-jeugdtoernooi bij SJZ was Ankie Deurloo van Stompwijk ’92 alle jongens te slim af. Zij won de penaltycup door alle strafschoppen op Feyenoord-doelman Kostas Lamprou te verzilveren.

Met het winnen van de cup liet Ankie Deurloo een groot aantal Nederlandse maar ook Duitse en Franse jeugdvoetballers achter zich. Een knappe prestatie. Na afloop kreeg de winnares, zij speelt in de D2 van Stompwijk’92, de hoofdprijs uit handen van de 21 jarige Griekse doelman in Rotterdamse dienst. Kostas Lamprou speelde in het afgelopen seizoen elf competitiewedstrijden in Feyenoord 1, hij is tevens de doelman van Jong-Griekenland. Tijdens het Pinkster-jeugdtoernooi was er regelmatig te genieten van uitstekend voetbal.

Dankzij een perfecte organisatie werd het tweedaagse evenement een groot succes.