Gaanders VIP-kaart voor Sjaak Kappetein

sjaak vip

Carnavalsvereniging De Gaanders reikt de VIPkaart uit aan Sjaak Kappetein

Prins Adrie I, Page Sascha en Opper Thijs hebben zondag 20 oktober voor de laatste maal een officieel bezoek gebracht aan een inwoner van Stompwijk. Reden van dit bezoek was het uitreiken van de Gaanders VIPkaart. De VIPkaart wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoon dit zich belangeloos inzet voor de gemeenschap.

De plannen van Sjaak Kappetein zijn op een zonnige zondag in de war geschopt door de komst van Prins Adrie I, Page Sascha en Opper Thijs. Hoewel Sjaak eigenlijk van plan was zijn zondagmiddag langs de lijn van Stompwijk ’92 door te brengen zat hij nu binnen op de bank om de VIPkaart in ontvangst te nemen. Sjaak is zichtbaar verrast en erg blij met deze waardering. Het bestuur en Raad van Elf zijn het er over eens dat Sjaak een belangrijke spil is in het bestuur van de Katholieke Bond voor Ouderen. Al vele jaren zet hij zich in voor de ouderen van Stompwijk, o.a. door het behouden van verschillende faciliteiten binnen het dorp. Zonder actieve en gedreven vrijwilligers heeft een vereniging bijna geen kans van bestaan.

Sjaak is samen met zijn vrouw Toos welkom op alle feestavonden van De Gaanders. Wij hopen van harte dat wij ze vaak mogen begroeten!

PR De Gaanders

Welke Prins en Page zwaaien dit jaar de scepter in Gaandrië ?

Binnen de vereniging, maar vooral daarbuiten wordt al veel gediscussieerd over wie de nieuwe Prins en Page zullen zijn. Verschillende namen passeren de revue en er zijn maar enkele mensen die ook echt weten welke Prins en Page dit jaar met het motto “Het is fantasie” gaan uitdragen. Maar zaterdag 16 november om 23.11 uur weet iedereen die in Het Blesse Paard is ook welke Prins en Page de scepter overnemen van Prins Adrie de 1ste en Page Sascha.

Prins Adrie zal na het overhandigen van de scepter zelf worden overgedragen aan de heren van de Oud-Prinsen, hiervoor zal hij eerst een toetredingstest af moeten leggen. Dit gaat altijd gepaard met veel leut en gein.

Tijdens het Feestneuzenbal wordt bekend gemaakt wie de nieuwe Prins en Page zijn, maar ook worden er op deze avond prijzen uitgereikt aan de mooist verklede man en vrouw. Dus kom op mensen, en koop/huur of fröbel een mooie outfit in elkaar en sleep die prijzen in de wacht!

U bent vanaf 21.00 uur welkom, we hopen u zaterdag 16 november te zien!

 

Hier nog wat data:

 

Zaterdag 16 nov:                               Openingsavond thema: “Feestneuzenbal”

 

Zaterdag 4 en zondag 5 jan:               Gaanders boekje lopen en lotenverkoop

 

Zaterdag 18 jan:                                Gaanders Bierstube         

 

Zaterdag 1 mrt:                                 Optocht, straatcarnaval en gekostumeerd bal

 

Voor meer info www.degaanders.nl.

P.R. De Gaanders