Kerstklaverjassen in het Blesse Paard

Kom gezellig kerstklaverjassen in het Blesse Paard en steun Stichting Oranjefeesten Stompwijk

Stichting Oranjefeesten Stompwijk organiseert op 2de Kerstdag (donderdag 26 december) de jaarlijkse klaverjasmiddag in Het Blesse Paard in Stompwijk. U kunt zich als kaartkoppel inschrijven voor € 10,— per koppel. Vraag dus vriend, vriendin, buurman of vrouw, vader, moeder, collega, etc. om uw maat te zijn. U speelt gedurende 3 rondes tegen andere kaartkoppels.  Bij binnenkomst kunt U lootjes kopen voor de loterij. Na de tweede ronde worden daarvan de prijzen verloot.

De zaal is open om 12.30 uur en het kaart evenement zal om 13.30 uur beginnen. Op veler verzoek beginnen we een half uur eerder dan vorige jaren.

De opbrengst van deze gezellige kaartmiddag en loterij komt ten gunste van de activiteiten op Koningsdag en Bevrijdingsdag. U herinnert zich vast nog wel de aubade op het kerkplein, kinderspelcircus voor de kleintjes op het sportterrein, etc.

 

Tot ziens op 2de Kerstdag,

Bestuur Stichting Oranjefeesten Stompwijk