Programma Koningsdag 2015

Programma Koningsdag 2015

Op maandag 27 april start om half 10 de optocht onder leiding van de Showbandkids vanaf Elmeco, het thema van de optocht is ‘SOS 40 jaar’. We lopen met zijn allen naar het kerkplein waar om 10 uur de aubade plaats zal vinden met medewerking van onze eigen fanfare Juliana. De mooist versierde karren/fietsen zullen beloond worden met een prijs dus maak er iets moois van! Vervolgens lopen we verder naar het sportpark waar om half 11 het kinderspelcircus van start zal gaan.

Voor alle aanwezigen staat er een gratis kopje koffie met wat lekkers klaar. Om kwart over 12 zal de Oranjelunch alweer geserveerd worden waarna om 13.00 uur de ‘Stompwijk’s got talentshow’ begint. Opgeven hiervoor kun je door een mail te sturen naar boheemen@gmail.com. Heb je een talent voor zingen, turnen, goochelen of dansen?  Of kun jij iets anders dat héél speciaal is? Geef je dan snel op voor de talentenmiddag. De jubileumborrel met Hollandse muziek sluit deze feestelijke dag af. Hieronder volgt in het kort de samenvatting:

09.30 uur Optocht met de Showband Kids (vanaf Elmeco)

10.00 uur Aubade op het kerkplein met fanfare Juliana

10.30 uur Kinderspelcircus op sportpark de Meerhorst

12.15 uur Oranjelunch voor iedereen (gratis)

13.00 uur Stompwijk’s got  talentshow

15.30 uur Jubileumborrel in Hollandse café muziek

Vrijwilligers voor het spelcircus in de ochtend kunnen zich melden bij Hélène vd Bosch (tel. 06-81175018 of mailen naar helenevdbosch@hotmail.com), alleen dankzij uw hulp kunnen wij zo’n dag organiseren dus geeft u zich snel op. Ook leerlingen van het voortgezet onderwijs die nog uren voor hun maatschappelijke stage moeten lopen zijn uiteraard van harte welkom.

Programma Bevrijdingsdag op dinsdag 5 mei

In verband met het jubileumjaar zal er eindelijk weer eens een lampion optocht door het dorp zijn, het is alweer 5 jaar geleden dat we dit voor het laatst georganiseerd hebben en we hopen dat alle kinderen voor één keertje wat langer op mogen blijven want het moet hiervoor natuurlijk wel donker zijn.

09.00 uur Vissen aan de Waterviolier 

09.30 uur Schilder atelier in de kantine

10.30 uur Kinderbingo

13.30 uur Rommelmarkt met Rad van Fortuin in sporthal 

                  (reserveren bij Hélène vd Bosch)

21.00 uur Lampion optocht (start bij Elmeco)

21.45 uur Kennisquizz in sporthal

Alle oranje-feesten activiteiten vinden plaats op het sportpark “De Meerhorst”. Bij slecht weer, wordt er uitgeweken naar de sporthal.

Stichting Oranjefeesten Stompwijk