Strijd om Summerland sterkste barst los!

armworstelenStompwijk Summerland staat a.s. weekend weer voor de deur en zal ook dit jaar weer vernieuwde en verrassende dingen met zich meebrengen. Wellicht het meest opvallende is dat de zaterdagavond word afgetrapt met de first edition van het SK Armworstelen.

We gaan er een professioneel toernooi van maken met een officiële armworstel tafel en opkomstmuziek bij de aankomst van de deelnemers, en nog veel meer mooie dingen! Het toernooi zal aanvangen om 20:00 uur. Opgeven voor deze strijd der titanen is mogelijk voor zowel man als vrouw op

https://stompwijksummerland.nl/armworstelen

In een knock-out systeem zullen de deelnemers elkaar proberen uit te schakelen. Tot er uiteindelijk 2 deelnemers overblijven die in een best of 3 finale zullen uit maken wie er met de grote prijs naar huis gaat!

Mocht uzelf door een blessure of een aanhoudende vormcrisis niet mee kunnen doen aan deze machtsstrijd dan bent u uiteraard van harte welkom om uw favoriet naar de finale te schreeuwen. Want naast de eeuwige roem zijn er schitterende prijzen te winnen met dit staaltje topsport van de bovenste plank.

Met vriendelijke groet,

De organisatie