Uitnodiging aan alle 50-jarigen,

Dit jaar wordt onze Koning Willem-Alexander 50 jaar en dat wordt uiteraard door de Koninklijke Familie op bijzondere wijze gevierd. Een aantal gelukkigen die op precies dezelfde dag als de Koning een jubileum jaar hebben, konden zich inschrijven voor een diner met hem in het Koninklijk Paleis in Amsterdam. Helaas is die inschrijving al gesloten maar bij de Stompwijkse Oranjevereniging kun je alsnog terecht als jij dit jaar Abraham of Sarah ziet! Wij willen graag alle mensen die dit jaar 50 worden of een 50-jarig jubileum vieren in het zonnetje zetten en ze een Koninklijke Lunch aanbieden op Koningsdag. Speciaal voor jullie wordt er dan een tafel gedekt met gouden tafelkleden, kroonluchters en uiteraard diverse heerlijkheden. Aanmelden hiervoor kan nog steeds door een mailtje te sturen naar: oranjefeestenstompwijk@gmail.com