De SOS geeft het stokje door aan de Bles

Sinds 1975 organiseert de Stichting Oranjefeesten Stompwijk activiteiten voor jong en oud op Koningsdag en 5 mei. Het huidige bestuur van de SOS heeft dit de afgelopen jaren met heel veel plezier gedaan. Dankzij onze trouwe sponsoren en samen met de vele vrijwilligers hebben we ervoor kunnen zorgen dat het op deze dagen een feest was om in Stompwijk te zijn. Zo is er vorig jaar nog genoten van de ‘50 jaar’ jubilarissen lunch en hebben we heel wat optochten, aubades, spelcircussen, oranjelunches, talentenshows, bingo’s, viswedstrijden, schilderateliers, rommelmarkten met rad van fortuin en kerstklaverjasmiddagen mogen organiseren. Het is nu echter tijd om het stokje over te dragen aan een nieuwe club van jonge enthousiaste mensen die met frisse ideeën hier hun eigen draai aan kunnen gaan geven. Wij hebben er alle vertrouwen in dat het team van de Bles ervoor zal zorgen dat het ook in de toekomst een feest zal zijn om op Koningsdag in Stompwijk te zijn. Wij wensen Jeroen en zijn team daarbij heel veel succes en bedanken al onze sponsoren en vrijwilligers voor hun hulp en ondersteuning in de afgelopen jaren.

Namens het bestuur van de SOS,

Hélène van den Bosch, Carla van Santen, Nathalie van Zutphen, Yvonne en Anja van Boheemen