Beachvolley Spektakel Noord-Aa

Iedereen is welkom op het Beachvolley Spektakel! Hét leukste outdoorspektakel beleeft zaterdag 1 september alweer de 27e editie! Sportief en recreatief met entertainment voor jong en oud. Dit alles in het vertrouwde decor van strand en water, het Zoetermeerse Noord-Aa beach. Een lekker ‘feel good’ dagje uit!

Voor de juiste stemming is er dit keer een mediterraanse ambiance neergezet met Ibiza-stijl vintage en beach-deejay’s. Meedoen onder ‘t mom van een personeelsuitje of gewoon als spontaan initiatief van collega’s onder elkaar. Een uniek, gezellig evenement met veel deelnemers en toeschouwers. Beleef een opzwepend programma met ‘feel-good-sounds’ van o.a. DJ Jeroen (bekend van ‘Loco’) of laat een grappige prent van jou en/of je team maken door onze karikaturist van studio Zoetermeer. Om lekker soepel een balletje te slaan tijdens het Beachvolley Spektakel kun je zelfs je handen laten verwennen bij onze professionele handmasseuse van Sweet Lake Skin Care.

Dit is tevens bij uitstek een dag voor het gehele gezin. Papa en mama lekker sporten, terwijl de kids zich kunnen uitleven op een vet springkasteel. Het team van ALL-IN-ONE kinderfeestjes gaat de kinderen pimpen met schmink en voor alle lenige en dappere aanwezigen staat er deze dag een speciale surfsimulator klaar om overwonnen te worden. Goed voor je evenwicht. ‘Feel’ je ‘good’ allemaal!

Afgestemd op dit swingende spektakel zijn food & drinks tegen aantrekkelijke prijzen te verkrijgen aan het gezellige terras tijdens het Beachvolley Spektakel. Wat dacht je van 1,50 voor een biertje? Maar dan ook 1,50 voor een wijntje, frisje of sangriaatje! Dus geen ‘happy hour’, maar ‘happy day’!

Het wordt weer een spektakel om niet te vergeten! Deze dag begint om 10.00 uur met het verzamelen van alle deelnemende teams, waarna het grote sportieve ‘feest der feesten’ in alle hevigheid kan losbarsten! Volleyen op meerdere velden tot circa 16.00 uur. Prijsuitreiking… en beach-after-party tot 20.00 uur. Voor toeschouwers en bezoekers is het hele evenement GRATIS toegankelijk. ‘Join the ultimate beach party!’