Badgasten

Komende 2 weekenden is Jelsie te vinden in het Hofbad in Ypenburg. Hier worden de regiofinales lang bad gezwommen. Jelsie zal naast het strijden voor de medailles ook proberen om limieten te behalen voor het Nederlands Junioren Jeugd Kampioenschap welke 13 tot en met 16 juni gehouden worden in Eindhoven. Het gehele programma ziet er als volgt uit en in het rood de programma’s waarbij Jelsie aan de start zal verschijnen.

Sessie 1 t/m 4 worden 18 en 19 mei gezwommen waarbij sessie 1 op zaterdagochtend, sessie 2 op zaterdagmiddag, sessie 3 zondagochtend en sessie 4 zondagmiddag.
Mocht je/u het leuk vinden om eerder op de hoogte te zijn dan wanneer de Dorpsketting in de brievenbus rolt dan is dat mogelijk via https://knzbwest.cfas.nl/regiokamp2019lb_1/ Hier worden de startlijsten van

het eerste weekend bekend gemaakt en verschijnen de uitslagen bijna direct nadat er gezwommen is. Jelsie komt uit in de categorie junioren 3.
Sessie 5 t/m 8 worden verdeeld over het weekend van 25 en 26 mei. En deze zijn is te volgen op https://knzbwest.cfas.nl/regiokamp2019lb_2/
En lijkt het je/u leuk om Jelsie een keer in actie te zien dan is dit een mooie gelegenheid. De aanvang van de wedstrijden in de ochtend zijn om 9:30 en in de middag om 13:30. Specifieke starttijden van haar nummers worden daags van te voren gepubliceerd op de boven genoemde sites. Het adres van het Hofbad is Ypenburgse Boslaan 30 in Den Haag.

Ilona van Ruijven