Stompwijk Summerland

Dit weekend is het weer zover dan staat Stompwijk Summerland weer op de agenda. De afgelopen weken hebben we weer keihard gewerkt om alles op tijd te regelen zodat wij samen met jullie er een groot feest van kunnen maken.

Vorige week zondag zijn we ook weer met een wagen langs de deuren gegaan om het Summerland krantje bij iedereen te bezorgen. Hierin staan de laatste nieuwtje en feitjes omtrent het festival. Als je het krantje niet hebt ontvangen kan je deze alsnog via de site bekijken. De website is:
www.stompwijksummerland.nl

Aanstaande vrijdag zullen we stipt om 20:00 open gaan om de eerste avond in te luiden. Hier zullen niemand minder dan: René Karst, Handsome Poets, Rave van Fortuin en Kafke. We zullen in tegenstelling tot vorig jaar een uurtje langer door kunnen feesten! Zorg dat je daarom goed uitgerust bent om helemaal niets van de altijd gezellige vrijdag avond te missen!

Op de zaterdag zullen we net als vorig jaar weer om 16:00 open gaan. Op de mainstage hebben we de o.a. de volgende artiesten staan: Mezdi, Matsoe Matsoe, Buren van de Brandweer, The Flexican en niemand minder dan de godfather van de hardcore: Paul Elstak.

Je kan de gehele line-up terug vinden op onze website.
Op de zondag beginnen we weer om 13:00 met de kindermiddag. Na op de vrijdag en de zaterdag is het zondag tijd voor de kleinere kinderen. De kindermiddag staat ook in het teken van het wilde westen. We zullen weer een Springkussen hebben, schmink hoek en een leuke voorstelling.

Rond een uurtje of 16:00 zal de kindermiddag tot een einde komen en zullen we de laatste festival avond in gaan. We hebben niemand minder dan de baby blue band weten te strikken om deze avond tot een groot feest te maken.
Voor de vrijdag- en zaterdagavond heb je een kaart nodig om toegang te krijgen tot het festival terrein. Deze zijn te verkrijgen via de website. De zondag is gratis!

We hopen dat weergoden ons gezind zijn en dat het een mooi, prachtig maar vooral een gezellig weekend wordt.

Wij kijken er naar uit en hopen iedereen weer het hele weekend te zien!
Tot vrijdag, zaterdag en zondag.

Groetjes,
Het Summerland Bestuur