Crowdfundingsactie nieuwe jongerensoos groot succes!

Wie had dat gedacht? Ongeveer twee weken geleden zijn we gestart met een crowdfundingsactie om geld bij elkaar te krijgen voor de inrichting van de nieuwe jongerensociëteit in het Kulturhus te Stompwijk. Een week later stond de teller al op €9.796,- en inmiddels gaan we al richting de €11.000,-! Een fantastisch bedrag waar we iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen ook echt super dankbaar voor zijn!
Ondanks de lange weg die dit Kulturhus inmiddels kent, waar ook wij vanaf het begin af aan bij betrokken zijn geweest, lijkt het er nu toch echt op dat er zaken afgerond gaan worden. Dit is ook de reden dat wij gestart zijn met deze crowdfundingsactie. Wij hopen dat we zeer binnenkort kunnen starten met de inrichting en er een mooie, nieuwe en frisse soos van te maken waar de jeugd en toekomstige jeugd van Stompwijk nog vele jaren terecht kan.

Heb je nog niet gedoneerd?
Doneer snel €50,- of meer en kom met naam op de Wall of Fame!

Doneer via de website http://voorjebuurt.nl/asafoetida een bedrag van €50,- of meer en kom op de Wall of Fame in de nieuwe jongerenruimte. Daarnaast ben je uiteraard uitgenodigd voor de doop van de nieuwe ruimte. Een feestelijke middag/avond die je niet wilt missen!

Namens Stichting Asafoetida, Dennis van der Linden