Kerst bij Ouderensoos Stompwijk

Op dinsdag 17 december hebben wij onze jaarlijkse kerstviering. Zoals gewoonlijk beginnen we om 10.00 uur in de H. Laurentiuskerk, waar wij een viering zullen hebben, voorgegaan door Marianne Turk, helaas kan pastoor Broeders wegens dubbele afspraken niet bij onze viering aanwezig zijn. Daarna zal er om 11.00 uur een bus klaarstaan om ons naar Hijdra (welbekend bij velen) te brengen. Wij zullen daar ontvangen worden met koffie met wat lekkers. Daarna de borrel met een hapje en een heerlijk lunchbuffet. Na de lunch zal er een zangduo komen om u allen te vermaken. Om 16.00 uur zal er een touringcar klaarstaan om u weer naar huis te brengen. Deze geheel verzorgde dag gaat voor onze leden slechts € 15,— p.p. kosten. U kunt zich opgeven bij de heer Jan Duyvenstijn tijdens onze soosmiddagen of telefonisch: 06-20651862.
U mag ook uw bijdrage overmaken op rek.nr.: NL65 RABO 0375 3657 02, t.n.v. Vereniging Bejaardensoos Stompwijk, J. Duyvestijn.
U kunt u opgeven tot 12 december. Wie het eerst komt, die het eerst maalt: vol = vol!!! En weet u: U hoeft geen lid te zijn van onze soos, natuurlijk is er voor u ook een plekje gereserveerd. Alleen betaalt u dan € 20,—p.p. En zeg nou eerlijk: dat is toch geen geld voor een geheel verzorgde dag?

Namens het bestuur, Trees van Velzen, voorzitter