Eindbedrag Stompwijk in Actie € 50.000

Afgelopen vrijdag vond de Grande Finale van Stompwijk in actie plaats. Wat begon met een kerstboomidee in november eindigde afgelopen vrijdag met een bijzondere bijeenkomst in The Mall of the Netherlands. Omwille van de Coronaregels konden we helaas niet met alle betrokkenen aanwezig zijn, dus mocht ik namens Stompwijk en natuurlijk ook namens Yelka en Trevor onze actie vertegenwoordigen tijdens deze afsluitende bijeenkomst die door Cindy Vurens gearrangeerd. 

Tijdens de actieweek eind december bleek Cindy al te beschikken over een pitbull-achtige volhardendheid en doorzettingsvermogen en na de glazenhuisactie ging ze nog keihard verder om het onderste uit de kan te halen. En met veel succes. Dankzij Cindy was Ton van Veen, oud-Stompwijker en CFO van Jumbo, op de hoogte van onze dorpsactie. Hij had voor de loterij in december al 2 minuten gratis winkelen aangeboden, maar het kon nog gekker. Ton heeft namens de Jumbo de €37.500,- die Stompwijk bij elkaar gebracht heeft aangevuld tot €50.000,-. Het was al sensationeel hoeveel geld we als klein dorpje bij elkaar gebracht hebben voor Support Casper, maar met de toevoeging van Ton is het resultaat helemaal ongekend. Dankzij Ton sluiten we opbrengsten af met een halve ton voor Support Casper!

De overhandiging van het aanvullende budget is door Ton gedaan aan Sjoerd Zwanenburg (stichting overleven met alvleesklierkanker) en Prof. Casper van Eijck. In het bijzijn van Cor Pot en Dick Advocaat. Die laatste heeft tevens het startsein gegeven voor de 2 minuten winkelen die gewonnen waren door Tom en Marjolein Janson. Ik wil graag afsluiten met opnieuw een dankwoord aan iedereen die ook maar op een manier een bijdrage geleverd heeft aan dit resultaat. Uiteraard Ton en Cindy, maar zeker ook alle dorpsgenoten. Want alleen omdat we de handen ineen geslagen hebben is dit resultaat tot stand gekomen. Ondertussen is onze dorpsgenoot Jeroen de Vrij met Casper aan de slag voor een optimale besteding van het bedrag in de strijd tegen kanker. 

Jeroen de Gier

Foto:

MG Fotografie,

Michel Groen