Gezocht Buxustakjes

Komende zondag is het Palmpasen en daar horen palmtakjes bij. Traditiegetrouw zijn dit takjes van de buxus. Deze altijdgroene struik staat symbool voor leven dat de dood overwint. Helaas hebben we allemaal gemerkt dat de buxus toch niet tegen alles bestand is. De buxusmot heeft vorig jaar enorm huisgehouden. Hele hagen zijn opgegeten en doodgegaan. Het gevolg is dat we rond de kerk nu veel te weinig takjes hebben om met Palmpasen aan iedereen uit te delen. Dus wie heeft er nog een buxus staan met wat takjes die er afgeknipt kunnen worden. Een klein beetje is ook al goed, want alle kleine beetjes helpen.

U kunt de takjes brengen op woensdag– of vrijdagochtend tussen 10 en 12 of even bellen (071-5801604) zodat we ze komen halen (u eventueel ook helpen met afknippen).

Het team van de Laurentius

Een gedachte over “Gezocht Buxustakjes”

  1. Op het terrasje achter het verlaten lichtblauwe huis nr 98 en langs het voormalige Fontein Elektrotechniek bedrijfspand zijn Buxus, die mogen gepakt. Jaqueline vd Krogt zei destijds dat we alles mochten mee nemen niemand zal er bezwaren hebben. Hopelijk hebben de rupsen nog wat over gelaten. afz Eric

Reacties zijn gesloten.