VrouwActief ….. mei

Het is mei en traditiegetrouw sluiten we het VrouwActief seizoen af met een uitstapje waarbij we allerlei activiteiten ondernemen.

Helaas ook dit seizoen een andere afsluiting dan normaal. We hebben het afgelopen jaar slechts 2 avonden of moeten we zeggen toch nog 2 avonden kunnen organiseren in de Bles. In september de jaarvergadering met aansluitend bingo en wat het was gewoon al fijn om elkaar weer eens te spreken na zoveel tijd. In oktober met een nog kleiner aantal leden gekeken naar de beelden van Jan Blokland over zijn reis naar Tibet.

En toen ging alles weer compleet op slot. Een lange winter met gelukkig veel online activiteiten vanuit de Bles die we thuis konden volgen. Met de actie voor Casper had iedereen wel een taak of was gulle gever. In december zijn wij bij de leden langs geweest met een alternatief voor de winteravond op zijn Grieks, dit werd nu een lekkere verwennerij om zelf te kokkerellen.

Afgelopen maanden was het relatief rustig en hopelijk zijn alle leden goed door de corona heen gekomen en inmiddels voorzien van een vaccinatie, zelf hoop ik hem deze week te krijgen, zodat we in september als de regels versoepeld zijn tenminste, een nieuw seizoen kunnen opstarten. Zaterdag 8 mei komen wij bij jullie langs met het overzicht van de data van het nieuwe seizoen 2021-2022.

Misschien komt er nog een aantal wijzigingen, maar de grote lijnen staan vast en wij hopen uiteraard dat jullie er allemaal weer bij zijn. Ook nieuwe leden zijn welkom. We komen bij elkaar elke 2e dinsdag van de maand van 20.00 u tot ongeveer 22.30 in de Bles. 9 avonden per jaar, van september t/m mei voor € 35,=, met bijbetaling bij deelname aan een workshop of diner.

Het is altijd gezellig om even in ontspannen sfeer in eigen dorp een bakkie te doen of een drankje te drinken, terwijl er een programma is dat je kunt volgen en heb je een avond geen interesse dan is het ook goed.

Aanmelden via ria.luiten6@gmail.com of kom gewoon eens kijken in september. Wij wensen onze leden een fijne, zonnige zomer toe en hopen elkaar ergens tegen te komen, maar zeker op 7 september.

Namens Bestuur VrouwActief,

Ria Luiten